keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Saliin on saapunut syyyyyyyys

Nyt on kyllä blogin puolella ollut piiiiiiiiiiiiiiiiiitkään hiljaista. Todellinen jääkausi.
Valmentaja tekee taas kaikkien puolesta lupauksen, että nyt elvytetään taas toimintaa täälläkin.

Syyskausi starttasi seurassamme syyskuun ekalla viikolla, treenisaleissa kuitenkin raikasi samat biisit kuin jo kesällä. Ollaan aloitettu siis kesällä jo tekemään joitakin ohjelmia, jotta niillä on aikaa muhia rauhassa. Eihän ne vielä ole lähelläkään valmista, kun joku haluaa tuoda koko ajan uusia koreografioita vaan kehiin. Meillä taitaa olla tällä hetkellä viisi koreografiaa työstössä. Pientä suuruudenhulluuttako?
Kesällä treenattiin kahdesti viikossa yhdessä Amelien kanssa. Taidettiin olla seurassa ainut porukka, joka ei saanut nauttia kesän treenivapaista laisinkaan.. Kyllä mää niin hirvittävä orjapiiskuri olen ollu. No, laitan sen bridezillan piikkiin. Meikäläinen rouviintui meinaan elokuun alussa <3

 

Syyskausi toi meidän joukkueeseen muutamia muutoksia. Saatiin valmennustiimiin vahvistusta ja tutustutaan sen myötä myös kokonaan uuden lajin maailmaan, muy bueno!
Niina, Roosa ja Nea aloitti uudet opinnot Turun alueella (superonnittelut siitä). Mutta meidän Laura.. Tietenkin Laura teki tuttuun tapaansa täydellisyyttä hipovan yberhienon mallityön, ja pääsi Raumalle opiskelemaan käsityöopettajaksi. Tyhmiähän ne ois ollu, jos tää virtuoosi ei ois sinne päässy. Ehkä vaan värikkäät villasukat ois riittäny? :D


Eli yhdestä alkuperäisjäsenestä jouduttiin luopumaan, melko kova paikka koko joukkueelle, mutta onnellinenhan sitä täytyy olla, kun joku pääsee toteuttamaan unelmaansa :) Mutta voi Laura kun me sinua kaivataan!

Muutamia mietteitä tästä naisesta:
- upeat hypyt
- mieletön eläytyminen ja ilmaisu. Uskallusta heittäytyä kaikkiin rooleihin.
- Lauralle sopi aina kaikki kisameikit! Ja Laura näytti kaikissa meikeissä tosi kauniilta, todelliselta kissanaiselta (myös niissä vuosimallia 2008 glittermeikeissä)! Miten se on edes mahdollista???
- aina ystävällinen kaikille, lempeä ehkä kuvaa Lauraa kaikin puolin
- rauhallinen ja ahkera treenaaja, joka ei koskaan turhautunut yhtään mihinkään
- Lauran valttikortit: sensuelli ja naisellinen tyyli

Vielä muutama kuva ihanasta Laurasta :)


Kisakalliossa 2009

Pomppu Adrianmereen


Helsinkin autostradalla

Valkku kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti